Especial nadons!!!!!

Platges per anar amb nens
21 / juliol / 2012
Una miqueta de vídeos “xulos” !!!!!
24 / juliol / 2012

Ja som un més!!!!

 

Avui dediquem aquesta entrada a dos aspectes que poden preocupar molt a tots els pares i mares davant de l’arribada d’un nadó a la família!!!!!! Hi ha molts temes a tractar però nosaltres hem cregut convenient parlar d’aspectes bàsics amb l’arribada d’un nou nadó a casa, sobretot si es tracta del primer, encara que val la pena recordar aquests bons consells en pares i mares ja experimentats.

En primer lloc us proporcionem un article de l’especial criatures del diari Ara que ens parla dels biberons!!!!! L’article ens parla de les mesures higièniques d’aquesta eina que ens acompanyarà una bona part dels propers temps i que més enllà de ser l’instrument per alimentar, és un moment comunicatiu molt potent entre qui dona i qui reb!!!!!

Si voleu descarregar el pdf, ho podeu fer clicant el següent enllaç: Biberons

Per altra banda també us oferim un article del mateix suplement en que ens fa un breu repàs de tot allò que implica l’arribada d’un nadó i que hem de tenir controlat per no afegir nervis als pròpis de la nova situació!!!!!! L’article ens explica que és tot allò que hem de portar a la canasteta abans que arribi la joia a casa!!!!!

Si el voleu descarregar, podeu clicar el següent pdf: Que cal quan neix un infant ?

Finalment us pengem un enllaç del diari Regió 7 on ens dona tot de recursos classificats per temes sobre l’arribada d’un nou nadó!!!!! L’enllaç el podeu consultar clicant: El món del nadó

Esperem que els dos documents us ajudin a la nova arribada!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *