Fotos de Patum!!!!!

On anem? A la Festa dels Elois!!!!!
19 / juliol / 2012
Platges per anar amb nens
21 / juliol / 2012

Fotos de Patum!!!

Ja sabem que anem una miqueta tard i que la majoria ja espereu la Patum vinent, però us volem proporcionar un enllaç que ens ha enviat la Judith!!!

La mateixa Judith ens envia l’explicació del projecte:

Pascal Hanrion és un fotògraf francès actualment resident a Catalunya que practica la fotografia amb un concepte humanista, seguint els passos del fotògraf català Eugeni Forcano. Segons es defineix ell mateix, “la seva relació amb la fotografia és un impuls irresistible, fins i tot obsessiu” El seu concepte de la fotografia està basat sobre cinc elements senzills: autenticitat, llum, marc, ull i dit. Per Hanrion, una bona imatge explica una història, capta un instant fugaç de vida i el transforma en un moment excepcional. Segons ell, no fa falta que una imatge sigui tècnicament perfecta perquè la vida tampoc no ho és. Utilitza freqüentment el blanc i negre en comptes del color perquè considera que és la disciplina reina de la fotografia: amplia els contrastos i multiplica la força expressiva i l’emoció de les imatges.

La Patum passada, Pascal Hanrion va ser a Berga fotografiant la Patum completa del dijous i la Patum infantil de divendres. El resultat d’aquest treball són més de 600 fotografies que l’autor ha cedit al fons del Patronat Municipal de La Patum i que per tal de fer-ne la màxima difusió possible

Si voleu veure les fotografies, cliqueu el següent enllaç: Fotografies Pascal Hanrion

De ben segur que podeu jugar a trobar-vos-hi!!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *