Galetes, Currículum Vitae i Escola

Fòbia a les matemàtiques
3 / juliol / 2012
Un joc per jugar a qualsevol moment ! Ligretto Dados!!!!
16 / juliol / 2012

Malgrat que en el títol d’aquesta entrada al bloc hi ha la paraula “galetes” avui no us parlarem de cuina ni de menjar. Aquesta setmana un vídeo-currículum de la mestra Núria Fusté ha causat estralls a la xarxa. D’una forma molt original, la Núria, presenta el seu CV per trobar feina com a mestra.

Però nosaltres no volem contractar a ningú, sinó agafar elements per poder crèixer com a pares i mares. El vídeo de la Núria ens presenta diferentes paraules i conceptes per reflexionar. Des del “bloc de pares” us proposem que mireu el vídeo des del punt de vista de pares i mares i dels grans títols que s’escriuen en guix us pregunteu:

“el que em defineix com a pare i mare”;

“com entenc l’educació dels meus fills”;

“com ho poso en pràctica”;

“el que puc aportar a l’escola com a pare i mare”.

Segurament, si seguim tots els conceptes que apareixen al vídeo, serem capaços de crear les millors galetes del món !!!!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *