Fòbia a les matemàtiques

Les begudes de cola fan venir son !!!!!
29 / juny / 2012
Galetes, Currículum Vitae i Escola
11 / juliol / 2012

Segurament, si fessim una enquesta a les escoles, les matemàtiques serien l’assignatura amb una puntuació més baixa, i la més rebutjada. Per molts alumnes, l’aversió a les “mates” converteix els exàmens en un autèntic turment.

Us proposem la lectura de l’article del diari Ara “Fòbia a les matemàtiques”, on quatre alumnes d’ESO, expliquen la seva relació amb els números, les sumes, els exponencials, les integrals …. A vegades, és important poder-se posar a la pell de l’altre, convertir-se en éssers empàtics i entendre millor als nostres fills i filles.

Article: Fobia a les matematiques.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *