Va de castellers!!! Ànims Castellers de Berga

Els beneficis psicològics derivats del fet de jugar!!!!!
21 / juny / 2012
Nens i TV
26 / juny / 2012

Avui us proposem un petit homenatge a totes les persones que estan fent possible que a Berga i comarca hi hagi present una colla castellera: els Castellers de Berga!!!!

Tot i no ser terra de castellers som coneixedors de l’esforç que requereix formar una colla i també sabem de primera mà la unió que impera en aquest grup emergent de persones plenament dedicades a fer escola, a crear un sentiment de poble i de comarca per una part de la Cultura Popular que fins ara ens havia quedat molt lluny!!!!

Tenint en compte que valors com l’esforç, la persistència, el seny, la rauxa, l’amistat, el treball en equip, la humilitat estan presents en cada castell construït, des del bloc fem doncs aquesta resenya a una colla castellera a qui donem tot el nostre suport i a qui encoratgem a que creixi i com diuen ells mateixos “això només pot anar amunt”.

Així doncs us convidem a que visiteu el seu bloc i que us informeu de les properes sortides i fins i tot us interesseu per si voleu formar-ne part!!!!! De ben segur que pot esdevenir un gran aprenentatge per qualsevol persona!!!

El seu bloc: http://castellersdeberga.blogspot.com.es/

Com a prova de la seva tenacitat us presentem el vídeo que podeu trobar al seu bloc del seu primer castell de 6 !!!! Moltes felicitats

Finalment i si voleu una miqueta més d’emocions, us convidem a veure un petit resum d’Anxaneta, el documental dedicat al món casteller i que val la pena!!!!!

Visca els Castellers de Berga i la Cultura Popular!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *