Pare, mare, això es car?

On anem? El musical Oliver a Berga!
14 / juny / 2012
Els beneficis psicològics derivats del fet de jugar!!!!!
21 / juny / 2012

Els nens i nenes no es preocupen pels preus de les coses. El seu raonament és molt senzill: “Només cal anar al caixer automàtic i treure diners” o “passar la targeta de plàstic per la maquina”. Què podem fer els pares i mares perquè aprenguin el valor de les coses? A tenir un consum responsable?

“El geni de l’estalvi” és un conte infantil fet per Miquel Morante, economista i director de banca privada del Banc de Sabadell, per ensenyar als seus fills la cultura de l’estalvi i el preu de les coses. En l’article es reflexiona sobre la qüestió de donar o no una “setmanada”; dóna 6 pautes per ensenyar els nens a estalviar i es parla del consum responsable.

papa aixo es car

En aquest darrer punt del consum responsable, us adjuntem un vídeo del professor de filosofia Francesc Torralba, fet pel departament d’ensenyament de la Generalitat de Catalunya, reflexionant sobre el consum. Per veure el vídeo cliqueu aquí.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *