Els beneficis psicològics derivats del fet de jugar!!!!!

Pare, mare, això es car?
21 / juny / 2012
Va de castellers!!! Ànims Castellers de Berga
25 / juny / 2012

Des de sempre sabeu que en el nostre bloc destaquem el joc com un dels actes més importants de la vida de tota persona i sobretot de tots els infants del món!!!!!!

Des de sempre hem penjat (i ho continuarem fent) articles sobre jocs, ja siguin instruccions, fitxes, articles, vídeos, etc…. Avui però estem especialment satisfets de saber a través del bloc de Imma Marín , especialista en matèria de jocs, que es va dedicar un programa sence de l’Ofici de Viure de Gaspar Hernández als beneficis psicològics del joc. Tenint en compte que és un àmbit molt concret del món del joc i sempre acceptant que podeu no estar d’acord amb certs arguments del programa, cal destacar i us reconame l’audició d’aquest programa que dura 52 minuts ja que ens deixa molt clar perquè juguem, perquè jugàvem i perquè hauríem de jugar més!!!!!!

Seguidament us mostrem la sinòpsi del programa: “Estem fets per jugar i ens fem jugant. A través del joc aprenem com funciona el món. Ens ajuda a madurar i a interactuar amb els altres. Però en algun moment de la vida deixem de jugar. Se’ns diu que el joc és improductiu, una pèrdua de temps. En un món utilitarista el joc està desprestigiat. Però la utilitat del joc ha estat demostrada científicament. Quins són els beneficis psicològics de jugar? Què aprenem i descobrim jugant? Amb el psicòleg Jordi Borràs, el filòsof i teòleg Francesc Torralba i la coach Cristina Massons.”

Si voleu escoltar el programa, podeu fer-ho clicant el següent enllaç: L’ofici de viure i el joc

Ara doncs, a jugar i a gaudir del bon temps que ja arriba!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *