On anem? El musical Oliver a Berga!

un vici dolent!!!! Mossegar-se les ungles!!!!
14 / juny / 2012
Pare, mare, això es car?
21 / juny / 2012

Aquest diumenge dia 17  ( a les 18 de la tarda) i dilluns dia 18 ( a les 21 h)  us proposem una activitat de poble: el musical Oliver!!!!!

El musical està realitzat i compartit per diferents entitats de Berga com l’escola de Música, la Farsa o l’escola de baller Mª Alba amb la participació de aproximadament 50 infants com a elements corals i una trentena d’actors locals!!!!! La música és en directe i hi podreu veure de tot: cançons. ball i sobretot moments molt emocionants i entranyables!!!!

Us passem la petita descripció que trobareu del musical a la web de l’EMMB:

D’altra banda, diumenge i dilluns l’Agrupació Teatral La Farsa i l’Escola Municipal de Música de Berga presenten Oliver!, un musical que mourà més de 70 persones a l’escenari del Teatre Municipal de Berga a banda d’una orquestra d’11 músics formada per professors i alumnes de l’escola. Es tracta d’un projecte conjunt entre el grup de teatre La Farsa i l’Escola de música que compta també amb la col·laboració de l’escola de ballet Ma. Alba. Els nens i nenes de l’escola canten, ballen i actuen i han estat assajant durant 6 mesos de manera molt intensa per aconseguir presentar aquest espectacle musical. El musical Oliver! és una adptació de la novel·la Oliver Twist de Charles Dickens, del qual enguany es compleixen els 200 anys del seu naixement. Lionel Bart en va fer una versió musical que es va estrenar a Londres el 1960. Des d’aleshores ha estat el musical amb protagonistes infantils més representat i encara aquest any es segueix representant a diferents ciutats d’Anglaterra. La presentació d’aquest musical és possible gràcies a la implicació de més de 100 persones i al gran esforç dels nens i nenes, famílies, músics, actors i ballarines. Oliver! es presenta el proper diumenge a les 18.00 h. i el dilluns a les 21.00 h.”

Us passem el programa del musical en format pdf:

Programa  ma Oliver

Si en voleu una petita mostra, podeu trobar fotos dels assajos  a la web de la Farsa o a través del facebook de la Farsa!!!

Si el que voleu és poder tenir un avançament del que serà ( segurament serà millor i tot) us presentem un vídeo de youtube on hi ha una mostra del musical original!

No us podeu perdre aquesta oportunitat de tenir un musical tant aprop!!!!

Encara podeu anar a buscar entrades!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *