Esmorzars, dinars i sopars interminables

28 de maig: Dia Internacional del Joc!!!!
4 / juny / 2012
Els valors de la solidaritat i el companyarisme
11 / juny / 2012

Avui us oferim un vídeo que ens ha enviat la Marta, sobre les dificultats que es trobem molts pares i mares, per que els nens mengin i també ho facin correctament, a l’hora dels àpats. Menjar pares i fills junts, al voltant d’una taula, hauria de ser un moment per conversar i disfrutar de la família i no convertir-se en un camp de batalla. Entre 30 i 45 minuts, diuen els experts que hi ha suficient temps perquè els nens i nenes s’acabin el menjar que hi ha la plat.

El vídeo ens presenta algunes de les situacions familiars on molts de nosaltres podem veurens reflectits, i després ens mostra algunes formes per canviar aquests mals hàbits i superar les discussions a l’hora de menjar.

Esperem que us agradi.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *