28 de maig: Dia Internacional del Joc!!!!

Treball en equip
30 / maig / 2012
Esmorzars, dinars i sopars interminables
6 / juny / 2012

No us espanteu !!!!!! ja sabem que avui ja no és 28 de Maig, però des del bloc de pares ens ha fet il·lusió donar-vos a conèixer aquesta data tant assenyalada donat que sempre hem cregut que el joc és un dels aspectes fonamentals que tractem molt sovint i per això us convidem a llegir aquesta entrada que la Imma Marín ( experta joguinòloga de la qual us fem cinc cèntims) ha fet en el seu bloc pel dia 28 de maig, dia internacional del joc!!!!

En la seva entrada, la Imma destaca els aspectes fonamentals del joc i que ja us hem explicat moltes vegades. A tall d’exemple us proposem un trosset de la entrada:

jugar és una font inesgotable de plaer i alegria, que ens permet un creixement sa i equilibrat del cos, la intel·ligència, l’afectivitat i la sociabilitat. Ara i sempre, el joc ha estat un element fonamental en el desenvolupament de les persones.  No és doncs una frivolitat que el Dret a Jugar fos reconegut per primera vegada el 20 de novembre de 1959 amb l’aprovació de la Declaració dels Drets dels Infants per part de l’Assemblea General de les Nacions Unides, i ratificat, el 20 de novembre de 1989, en la Convenció dels Drets dels Infants, que recull el dret al joc en el Article 31″

També ens agradaria destacar una imatge que val més que mil paraules i que també podem trobar en la entrada del bloc de la Imma Marin!

Escola Miralletes (Barcelona)

Finalment us proposem un vídeo molt interessant sobre les formes de jugar d’abans explicat pels seus protagonistes!!!!!

No us el perdeu i sobre tot  jugueu tant com pugueu!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *