Treball en equip

El tercer acte de la nostra vida!!!!
28 / maig / 2012
28 de maig: Dia Internacional del Joc!!!!
4 / juny / 2012

Avui us proposem tres vídeos de la importància de treballar en equip. Unes treballadores formiguetes, uns simpàctics pingüins i uns amigables crancs, ens ensenyaran com entre tots és molt més fàcil superar els “obstacles de la vida”.

Concretament els vídeos provenen d’una campanya publicitària realitzada per la companyia d’autobusos belgues de la regió de Flandes “De Lijn”, en la que es volia vendre la idea que viatjar en grup és millor que fer-ho sol. Però també ens serveixen per adonar-nos que fer les coses en equip també és millor que fer-les sols. Esperem que disfruteu mirant-los.

Les formigues treballadores

Els simpàtics pingüins

Els crancs amigables

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *