Les canyetes de la foradada!!!!

Viure amb l’Enuresi.
17 / maig / 2012
Com ajudar als nostres fills?
24 / maig / 2012

Avui us presentem una colla que tot i tenir.los a prop ( són de Bagà) no els coneixíem i que creiem que cal fer-ne ressó per la seva bona feina!!!!

La nostra bona col·laboradora Judith ens ha enviat una referència d’aquest grup de gent que es dediquen a la construcció i difusió d’instruments musicals tradicionals i construïts per ells mateixos.

Seguidament us passem un resum del que pretenen aquest grup de músics:

Ens dediquem a la recuperació d’instrumental musical tradicional que recullim de fonts documentades, en treball de camp, recull de consells de col.laboradors varis, etc., reproducció d’instruments antics i el.laboració de nous instruments seguint les mateixes tècniques i materials de construcció. 

La seva activitat artesanal va des de l’el.laboració dels materials que util.litzem (com el cas de cultivació de carbasses per a instruments, recol.lecció i assecat de canyes i fustes), curtit de pell, la el.laboració ocasional d’eines (pedres per pulir, ferros per foradar, assecat de pell o budell per a cordes…) al treball en cadena de diferents tasques en el procés d’el.laboració de determinades peces. 

Exposem el nostre treball al públic on fam divulgació docent en tallers per a diferents edats, mostres musicals al carrer on també pot participar el públic, concerts en diferents tipus d’escenari, expositori, venda de peces en fires artesanals i combinacions amb tecnologia moderna en espectacles (video, efectes de so, etc.)”

Si voleu consultar el seu bloc, podeu fer-ho clicant el següent enllaç: bloc la canyeta de la foradada

I si els voleu conèixer millor i voleu saber a que es dediquen, us recomanem un reportatge a TV3 del qual  us passem l’enllaç: La canyeta de la Foradada a TV3

Esperem que aquesta entrada posi una miqueta de música a les vostres vides!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *