Viure amb l’Enuresi.

Un vídeo sobre TDAH!!!
14 / maig / 2012
Les canyetes de la foradada!!!!
21 / maig / 2012

Avui us proporcionem un petit article del suplement Criatures del diari Ara del dissabte 28 de gener passat i que ens parla d’un tema que moltes vegades esdevé tabú però que pot comportar conseqüències molt traumàtiques en adolescents i infants a partir de 7 o 8 anys i que anomenem Enuresi ( fer-se pipí al llit).

Com ja sabeu, el nostre objectiu no és donar-vos conceptes molt tècnics i per tant només us publiquem un article que parla en forma de pinzellada sobre aquest tema i us convidem a que busqueu més inormació a través de canals coneguts, perquè la xarxa és molt perillosa!!!!

De l’article ens agradaria destacar el tracte “social” d’aquest transtorn maduratiu , de manera que ens parla directament de les conseqüències socials i de la vergonya que produeix tot lligat amb l’autoestima. L’article també dona petits consells que poden funcionar !!!

Si voleu llegir l’article, podeu clicar el següent enllaç: Viure amb l´Enuresi

Esperem que us sigui d’ajuda si us cal!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *