Especial Avis! Perquè s’ho mereixen!!!!!

Busquem en el menjar el que no ens dona la vida!!!!
10 / maig / 2012
Un vídeo sobre TDAH!!!
14 / maig / 2012

Avui us pengem un article que ens fa especial il·lusó ja que alhora que us proporcionem dos articles molt interessants i un vídeo entrevista.Amb ells pretenem fer un homenatge a una figura educativa que normalment no agraïm prou: els avis i àvies!!!!! Una espècie especial, un col·lectiu silenciós però vital en el nostre dia a dia, un exèrcit modèlic i exemplar a qui demanem “potser” massa i que sempre arriba allà on nosaltres no arribem!!!!!

En primer lloc us fem arribar un article del suplement del dssabte del diari Ara “Criatures” on ens posa un exemple d’una relació avi i net!!!! Aquest article ens parla d’un dels aspectes més conflictius entre pares i avis basant-se en la relació entre l’Antònia i la Raquel: la permisivitat de cara als infants.

Si el voleu llegir, podeu clicar el següent enllaç: Pares i Avis: la permisivitat en conflicte

En segon lloc us proporcionem un article del suplement ES de la Vanguardia (també publicat els dissabtes) i que ens fa una llarga aportació de tot allò que ens poden donar els avis i àvies. Entre tots els aspectes de l’article ens agradaria destacar alguns de les coses més importants que poden aportar els nostres avis: història, moixaines, companys de joc, confusió, angoixa, valors, ajuda, etc…

Si el voleu llegir, podeu clicar el següent enllaç: Avis per tot:On es el limit i que aporten?

Finalment us proporcionem un vídeo que ñes una entrevista a Paulino Castells (psiquiatra expert en temes de família) que es va emetre en el canal 3/24 i que parla de la relació entre néts i avis!!! Val la pena que no us la perdeu!!!!!! Si la voleu veure podeu clicar el següent enllaç: Entrevista néts i avis amb Paulino Castells

Així doncs us convidem a aquest petit homenatge!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *