L’exemple,aquell mirall invisible!!!!!

Un clàssic del humor: Mr Bean!!!
7 / maig / 2012
Busquem en el menjar el que no ens dona la vida!!!!
10 / maig / 2012

Avui us proposem un petit article obtingut del suplement ES de la Vanguardia on el senyor José Antonio Marina ens publica cada dissabte articles molt interessants a veure amb valors,persones, actituts, etc…

En aquest cas, en José Antonio ens parla de l’exemple, aquella actitud que mostrem més enllà de les nostres paraules. L’exemple té una particularitat que la fa tant interessant i tant perillosa al mateix temps i és el fet que moltes vegades supera la nostra racionalitat i això fa que a través de l’exemple ens mostrem tal com som i tal com pensem i que algunes vegades pot ser ben diferent!!!!

Permeteu-nos que destaquem una frase de l’article per fer-vos una idea: “Hi ha persones excel·lents i persones miserables i es tracta d’imitar les millors!!!”

Si el voleu llegir, podeu clicar el següent enllaç: L´exemple

Des del bloc creiem que el petit article us serà molt interessant!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *