Una recepta més: fem hamburgueses naturals?

L’amistat, un breu recordatori
30 / abril / 2012
Afecten els fills a la relació entre els pares?
3 / maig / 2012

Hamburgueses naturals?

 

Sembla que hem agafat trempera amb les receptes de cuina? Doncs sí!!!! Avui us proposem una nova recepta de cuina però que inclou un vídeo de com fer-la al més pur estil del programa Bona Cuina ( del senyor Jaume Pastallé).

Avui us proposem una recepta que podreu trobar en l’espai virtual del Criatures del diari Ara i on 3 cuiners ( 1 de gran i dos de xics) ens mostren com fer les hamburgueses de forma natural sense patir si les hamburgueses que mengem són trangèniques o no!!!!

Si voleu veure el vídeo i descarregar-vos la recepta, ho podeu fer tot clicant el següent enllaç: Hamburgueses fetes a casa!!!

Bona Cuina!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *