L’amistat, un breu recordatori

Joaquim Valls al programa Singulars
26 / abril / 2012
Una recepta més: fem hamburgueses naturals?
3 / maig / 2012

PETIT PRÍNCEP I LA ROSA

 

Avui us proposem un powerpoint que ens ha enviat la Queralt i que és un fantàstic recordatori en un breu powerpoint del que és l’amistat, de l’essència del concepte amistat i que serveix per petits i grans sense diferències!!!!!

En aquest powerpoint anomenat “Trossets”  i animat pel nostre estimadíssim Petit Príncep podreu gaudir i reflexionar sobre l’amistat, com a element composat de trossets de temps, trossets de riures i plors compartits o de trossets de records del temps compartit intensament!!!!

De tot el powerpoint nosaltres ens quedem amb una diapositiva que diu:

Saint-Exupéry va escriure: El temps que vas perdre per la teva rosa és el que la fa tan important.

Per nosaltres (i dit en el powerpoint) el temps “perdut” amb cada amic fa que cada amic sigui tan important. Perquè el temps “perdut” amb amics és temps guanyat, aprofitat i viscut!!!”

Si voleu descarregar el Powerpoint de l’amistat, ho podeu fer clicant el següent enllaç: TROSSETS I AMISTAT

Des del bloc creiem fermament en l’amistat com un dels pilars del creixement com a persones i creiem en la suma dels individus per sobre del treball individual a través del vincle de l’amistat!!! Us recomanem doncs que reflexioneu amb la nostra proposta d’avui!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *