Joaquim Valls al programa Singulars

Educar és ensenyar al jove a estar a soles amb un mateix!!!!
26 / abril / 2012
L’amistat, un breu recordatori
30 / abril / 2012

Joaquim Valls

Avui us proposem un vídeo del programa Singulars ( del qual ja us en hem presentat algun altre capítol) i que ens ha facilitat la nostra col·laboradora Judith i que ens recomana molt especialment com un vídeo interessant de veure !!!!!!

L’entrevista amb Joaquim Valls, esdevé un diàleg sobre molts conceptes ( grafologia, economia, educació emocional, etc..) però nosaltres ens centrarem en la capacitat que Joaquim manifesta a ser optimistes. Ser optimista és “entrenable” i “educable” de manera que podem ser optimistes encara que no vulguem, a vegades!!!!!

L’entrevista ens aporta claus sobre com ser optimistes a la vida i com mirar cap endavant per estar millor!!!!!

Tot seguit us passem una sinopsi del programa:

És economista, professor de Matemàtiques i grafòleg, i també és el creador del mètode que ell anomena “grafotransformació”, que consisteix a reeducar l’inconscient a través de canvis en la manera d’escriure. Joaquim Valls ens diu que hi ha un vincle directe entre el llenguatge i el pensament. Per tant, si eduquem el llenguatge, incidim directament en la nostra manera de pensar i de veure’ns a nosaltres mateixos.”

Si voleu veure l’entrevista, podeu clicar el següent enllaç:

Entrevista Joaquim Valls a Singulars

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *