Una recepta: Enciam, salmó i …. en anglès

Elogi a l’educació: article Estris
19 / abril / 2012
Learn: aprendre!!!!!
23 / abril / 2012

Maki de salmó

Ara fa ja molt temps que no us proporcionem una recepta de cuina i per aquest motiu hem trobat encertat de proporcionar-vos una recepta molt senzilla que hem trobat al suplement del diari Ara anomenat AraKids, un suplement que combina català i anglès!!!!

En aquest cas, el suplement ens ha donat una recepta molt senzilla però amb un petit entrebanc: tota la recepta és en anglès!!!!! Per tant us fem partíceps d’aquest petit repte que podeu compartir amb els vostres fills i us convidem a fer aquesta recepta com a treball en equip!!!!

Si voleu descarregar-vos la recepta, podeu clicar el següent enllaç: Recepta enciam i salmó

A veure si us en sortiu!!!! De ben segur que sí!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *