Juguem?: el nou mentider, Pipolo!!!!!

Un vídeo exemple: Quan ajudar-se es converteix en un gest senzill!!!!!
16 / abril / 2012
Elogi a l’educació: article Estris
19 / abril / 2012

PIPOLO

 

Avui us proposem un joc molt interessant i alhora senzill amb el que podreu jugar tota la família des de els més xics fins als més grans!!!!! És un joc ideal per mentir sense conseqüències reals!!!!!

PIPOLO és la versió comercial del joc del mentider i s’hi juga amb cartes amb uns dibuixos un pel extranys d’animals però molt divertits!!!!!

Les dades tècniques del joc són:

Disenyat per: Benjamin Chaud .

Edat: a partir de 5 anys.

Durada: entre 10 i 15 minuts.

Editat: Djeco

Preu aproximat: entre 9 i 10  euros

Nº jugadors: de 2 a 4 jugadors.

El joc té una mecànica molt senzilla. Cada jugador comença amb 11 cartes a la seva ma i que poden ser de diferents tipus (barret,pelut,ploma,nu i comodí). Cada jugador, en el seu torn, ha de tirar una carta dient el rol de la carta inicial i cara avall. Si el següent jugador creu que és veritat continua tirant a sobre però si no s’ho creu diu que no creu que sigui veritat i destapa la carta. Un cop ha destapat la carta, si era mentida el jugador que ha mentit perd i es queda totes les cartes del mig, mentre que si és veritat el qui perd és el jugador que ha destapat i es queda totes les cartes. Així anirem fent rondes fins que un jugador es quedi sense cartes i sigui el guanyador de la partida!!!!!!

CARTES PIPOLO

Hi ha alguna altra variant del joc, però pels infants aquesta versió és ideal per iniciar-se en el meravellós món del joc de taula!!!!!!

El joc el podeu comprar per internet posant “pipolo Djeco” al google o en les botigues Abacus o altres botigues especialitzades en jocs.

Us el recomanem com un joc ideal per tenir a la vostra “biblioteca de jocs”!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *