Les cadiretes: tots els dubtes que tenim…

Entrevista a Mònica Terribas
9 / abril / 2012
Un joc únic: Abalone!!!!!
12 / abril / 2012

La cadireta

Avui us proporcionem una nova entrada que ens ha facilitat la Paqui i que tracta sobre un tema del qual molt sovint en tenim dubtes i que és de vital importància per la seguretat dels nostres infants: La utilització de les cadiretes!!!!!

Moltes vegades ens demanem a quina edat han de deixar de portar cadireta, o  quina alçada és la màxima per posar-los en una cadireta o en quina posició cal posar la cadireta.Aquests dubtes estan contestats en aquest article que ens han fet arribar i que és una recomanació del portal Gencat de la Generalitat de Catalunya!!!! En aquest enllaçç també podreu trobar vincles per consultar altres aspectes importants que planteja el portal sobre seguretat i educació vial!!!

Si voleu llegir aquest petit escrit, ho podeu fer clicant l’enllaç següent : Sistemes de retenció infantil

Esperem que us sigui útil!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *