Un vídeo divertit amb missatge: Ormie the pig !!!!!

Ciberassetjament als mestres!!!!
5 / abril / 2012
Entrevista a Mònica Terribas
9 / abril / 2012

Ormie the Pig

Avui us proposem un vídeo “divertimento”, un vídeo que us farà riure i que podeu veure tota la família junts!!!!!

Us pengem un dels vídeos que podreu trobar al Youtube de la sèrie del porquet Ormie i que ens ha facilitat la Mariona. Les històries d’aquest porquet són molt divertides, però nosaltres hem escollit aquest vídeo perquè també li hem trobat un missatge!!!!! Des del bloc de pares creiem en la tenacitat com un valor necessari per “tirar” ebdavant a la vida i poder superar tots els entrebancs que aquesta ens planteja. Doncs això és el que el nostre porquet ens mostra en el vídeo: la tenacitat per aconseguir el seu objectiu!!!!!

Si voleu veure el vídeo, cliqueu sobre el mateix:

No us perdeu aquest vídeo de 4 minutets, riureu moltíssim!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *