Entrevista a Mònica Terribas

Un vídeo divertit amb missatge: Ormie the pig !!!!!
9 / abril / 2012
Les cadiretes: tots els dubtes que tenim…
12 / abril / 2012

MÒNICA TERRIBAS

Avui us proposem una entrevista a la Mònica Terribas, directora de la Corporació de Mitjans Audiovisuals Catalans des de 2008 i sobretot coneguda per la seva faceta de periodista incansable o força incòmode pels entrevistats!!!!

En aquest cas, la Mònica va ser l’entrevistada en un article publicat a la revista Estris del mes de desembre on es feia un repàs als 40 anys de la revista.

L’entrevista és molt interessant i el titular que en destaca la revista és: “estem educanr els nostres fills amb una mirada excessiva al seu futur professional”. La Mònica destaca en aquesta entrevista la vital importància dels espais del lleure pel creixement integral dels infants i sobretot per ser un espai on els valors prenen un paper destacat. En l’entrevista també ens parla del que per ella representa el Club Súper 3.

No us perdeu aquesta petita entrevista i si us la voleu descarregar o consultar o podeu fer tot clicant el següent enllaç : Entrevista Mònica Terribas de revista Estris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *