Ciberassetjament als mestres!!!!

Un invent: el Mirall!!!
5 / abril / 2012
Un vídeo divertit amb missatge: Ormie the pig !!!!!
9 / abril / 2012

Avui us proposem una notícia que va ser publicada al Diari El PuntAvui i explicada a RAC 1 el passat 18 de gener en el marc del programa de Jordi Basté El Món a RAC 1!!!

La notícia no deixa de ser impactant ja que ens aporta unes conclusions que fan fredat:

1. 1 de cada 5 professors és assetjat per algun dels seus alumnes a la xarxa. Això implica la difusió per internet de vídeos de docents perdent els estreps arran d’una provocació deliberada dels seus alumnes.

2. El professors són insultats a través de les xarxes socials.

3. Moltes vegades els fills naveguen per Internet sense el nostre permís i arriben a fer bestieses com menors d’edat comprant a través d’Internet. L’informe posa en relleu la creixent utilització d’internet per part dels menors sense o amb poca supervisió dels pares fins al punt que el 23% dels pares que permet que els seus fills utilitzin les seves targetes de dèbit o de crèdit per fer compres per internet reconeixen que els seus fills es passen de la ratlla. Més de la meitat (el 53%) dels qui autoritzen als fills fer aquest tipus d’operacions admeten que, en algunes ocasions, els menors han utilitzat la targeta sense el seu permís.

Totes aquestes conclusions ens porten a pensar que alguna cosa s’escapa de les nostres mans i que caldria posar-hi remei abans no exploti del tot!!!!

Si voleu llegir l’article sencer, podeu clicar el següent enllaç:

Ciberassatjament als professors.

Caldria que entre tots reflexionéssim sobre aquestes dades!!!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *