Com explicar la mort a un infant?

Un vídeo divertit: Com ha canviat la fabada asturiana?????
2 / abril / 2012
Moments difícils: invertim en educació!
5 / abril / 2012

Com afrontar la mort?

Avui us proporcionem dos recursos en forma de dos articles que ens han arribat i que parlen del mateix tema: com explicar la mort a un infant!

Podem partir del punt que explicar la pèrdua d’una persona estimada sempre és un moment delicat tant per l’adult com per l’infant, però no per això cal que li estalviem la possibilitat d’escollir entre saber-ho o no. En algun moment (tard o aviat) ho sabrà i des del bloc de pares creiem que cal que l’infant estigui preparat pel moment!!!

Per aquest motiu us plantegem un doble recurs. En primer lloc us pengem un article de la revista el Guix d’aquest mes de gener de l’Esperança Bausela on es donen algunes claus i en forma de passos de com afrontar aquest delicat moment. És un resum molt interessant i fàcil de seguir i que ens pot ajudar a perdre la por a explicar-ho!!!!

Si us el voleu descarregar, cliqueu: Com explicar la mort a un infant

En segon lloc us facillitem un article penjat a la Vanguardia i que ens ha facilitat la Judit. En aquest cas es tracta d’un article  de la experta Paloma Rosado on ens dona les raon per no ocultar la pèrdua d’un ésser estimat als nostres infants!!!!

Si voleu llegir l’article, podeu clicar el següent enllaç : com explicar la mort als nostres infants

Des del bloc de pares creiem que és molt interessant tots els temes relacionats amb la família i això ens ha portat a proporcionar-vos aquests articles!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *