Recomanem una pel·lícula: El fin es mi principio.

Recomanem un llibre: Llibertat Emocional de Ferran Salmurri
29 / març / 2012
Un vídeo divertit: Com ha canviat la fabada asturiana?????
2 / abril / 2012

El fin es mi principio

Avui us proposem una pel·lícula que no és novetat a la cartellera però que des del bloc de pares hem pensat que és molt recomanable pel missatge que transmet. La pel·lícula té el títol de “El fin es mi principio” i segons la informació que en tenim va ser estrenada el passat juliol de 2011 !!!!!

Seguidament us passem la sinòpsi de la pel·lícula que hem trobat en un bloc especialitzat en pel·lícules: labutaca.net.

“En El fin es mi principio conoceremos a un hombre que ve acercarse su fin y decide llamar a su hijo para reunirse con él por última vez en su casa de La Toscana. Su intención es compartir unas valiosas conversaciones sobre la vida que ha llevado como corresponsal de prensa en el sureste asiático, los cambios políticos y sociales de los que ha sido testigo, y la transformación espiritual que ha experimentado en sus últimos años. Pero lo más importante para él es transmitir a su hijo cómo prepara el terreno para la última gran aventura que le queda por vivir ”

Aquesta pel·lícula és una reflexió constant del que significa la vida i del que ens deixem perdre durant tot el temps que no dediquem a fer allò que ens agrada. És una bona reflexió sobre com trobar més moments de felicitat i reduir els moments “sorollosos” que no ens aporten res!!!!

Si voleu ( i us ho recomanem) us pengem el trailer de la pel·lícula que ens ha fet arribar la nostra col·laboradora Mariona!!!!

És una recomanació que podeu compartir amb els més grans de casa!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *