Recomanem un llibre: Llibertat Emocional de Ferran Salmurri

Imatges relaxants: un vídeo per mirar atentament!!!!
26 / març / 2012
Recomanem una pel·lícula: El fin es mi principio.
29 / març / 2012

Llibertat Emocional

El passar 11 de febrer varem tenir el plaer de escoltar una xerrada d’un personatge peculiar, ingeniós i amb una dilatada carrera com a psicòleg clínic: en Ferran Salmurri!!!!!!

Us podem assegurar que la xerrada (amb una durada aproximada d’una hora i mitja) és molt recomanable si algun dia el podeu veure, però per tots aquells interessats en el missatge d’aquest Psicòleg clínic de la Unitat de Psicopatologia Infantil Experimental de l’Hospital Clínic de Barcelona ho podeu fer llegint el seu llibre Llibertat Emocional, editat per La Magrana i que podeu trobar en qualsevol llibreria.

El llibre és la prova en un document escrit de tots els conceptes sobre els que ha treballat durant més de 40 anys en Ferran Salmurri. El llibre comença amb un capítol dedicat a educar le emocions a través de l’anàlisi dels paradigmes de la felicitat (autoestima, autocontrol de la conducta, autocontrol emocional, estil cognitiu, relacions amb els altres i Índex de Felicitat).

En capítols posteriors, en Ferran ens parla de com temperar l’ànim, com dominar la nostra conducta, com a prendre a pensar  i com conviure en l’harmonia. En aquests capítols, hi trobarem conceptes tant interessants com les habilitats de la comunicació, l’assertivitat, l’agraïment i els compliments, com queixar-te sense ensorrar ningú i molts altres!!!!

Des del bloc de pares us recomanem aquest llibre per tota persona que es consideri educador o educadora (sobretot pares i mares).

Finalment us presentem el prímer del 8 vídeos que trobareu al Youtube i que es tracta de la xerrada que en Ferran ens va plantejar a l’escola!!!  No us ho perdeu, val la pena.

Si voleu veure el vídeo, us proporcionem el primer capítol de la sèrie de 8 vídeos de la seva xerrada a Girona. La resta de vídeos els trobareu a la llista de vídeos relacionats un cop hagueu vist el primer!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *