Faros: un estudi sobre la siniestralitat infantil!!!!!

L’escola de l’alegria!!!
22 / març / 2012
El joc tradicional: que ens aporta?
26 / març / 2012

Avui us presentem un doble recurs que ens ha facilitat la nostra bona col•laboradora Paqui, especialista en temes de salut i que ens ha facilitat un portal molt interessant de l’Hospital Sant Joan de Déu  de Barcelona anomenat Faros i mésconcretament ens ha  fet arribar un estudi sobre la siniestralitat infantil en matèria d’atropellaments.

Portal Faros

Tot seguit us mostrem un petit resum de l’estudi i us convidem a que llegiu l’estudi sencer ja que és molt interessant, curtet i ens posa en alerta de les circumstàncies més habituals en aquest tipus de sinistres!!!!

“Resum  de l’estudi : Els cotxes són els principals responsables dels atropellaments d’infants, que tenen lloc majoritàriament a les àrees urbanitzades. Així ho conclou un estudi del servei d’urgències de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, que recomana extremar la precaució sobretot el cap de setmana, però també al final de la jornada escolar.

Si voleu llegir l’estudi sencer podeu fer-ho tot clicant el següent enllaç: Atropellaments infantils

A part de l’estudi,també us recomanem que feu ua visita pel portal ja que hi ha molts recursos i materials en matèria de salut i que ens poden servir en qualsevol moment per resoldre dubtes!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *