Un conte personalitzArt!!!! Un regal original

Jugar, un dret vital dels nostres fills!!!!
12 / març / 2012
Quin plaer educar!!!! El massatge infantil.
15 / març / 2012

Ja fa uns dies la nostra bona col·laboradora Judith ens va fer arribar una imatge que en proposa un regal molt original: un conte personalitzat amb el nom de la persona a qui regalem el conte!!!!

Contes dels nens de casa ens ofereix la possibilitat de tenir contes personalitzats de 12 pàgines on podem trobar diferents capítols que ens expliquin personalitzadament moments tant importants com el naixement, orígen i significat del nom, l’arbre familiar, el lloc on vivim i moltes altres coses!!!!!

Si mireu la següent imatge veureu el funcionament del conte, enviant un mail a nensdecasa@gmail.com i seguint les seves instrucccions!!! És tant simple com enviar el nom del nen o nena, informació del lloc on viu i alguna cosa més que veureu en la imatge que us pengem i rebreu el conte personalitzat!!!

No cal dir que aquesta proposta la considerem molt interessant ja que els contes són un element imprescindible per l’educació i el creixement dels nostres infants i en aquest cas que millor que un conte propi, un conte amb la nostra història ! De ben segur que serà un conte llegit i rellegit vàries vegades!!!!

D’altra banda us pengem una aplicació (en castellà) que et permet crear el vostre propi conte que hem trobat a la plataforma XTEC. L’aplicació s’anomena armacuentos i si la voleu utilitzat podeu clicar el següent enllaç per accedir-hi:

Armacuentos

Esperem que els dos recursos us siguin molt interessants!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *