Jugar, un dret vital dels nostres fills!!!!

Com aprenen els infants a escriure?
12 / març / 2012
Un conte personalitzArt!!!! Un regal original
15 / març / 2012

Jugar, un dret !

Avui us proposem la lectura de dos articles relacionats amb el joc, però no són fitxes, tallers, etc, sinó que són articles sobre aspectes que no prestem prou atenció com és el fet que el joc esdevé un dret pels nostres infants i que actualment aquest dret està molt limitat d’espai i temps!!!!

Tots tenim molt clar que actualment és molt difícil ( tota una aventura) jugar al carrer amb qualsevol cosa (pilota,baldufa, xapes, etc…) ja que en primer lloc no tenim espais a la ciutat per jugar a joc lliure i en segon lloc perquè els nens no poden arribar sols als pocs espais que hi ha (perill, tràfic, delinqüència, etc…)

Per altra banda també tenim molt clar que cada dia dediquem menys temps a jugar i més temps a altres activitats que tinguin ocupats als infants, ja siguin extraescolars ( que també són necessàries) com televisió, Internet i altres mitjans audiovisuals!!!!

Doncs si tots ho tenim tant clar, és hora de plantar-se i buscar l’espai i el temps pel joc dels nostres infants!!!!

Us proposem doncs la lectura de dos articles que ens aporten moltes pistes al què hem de fer!!!!

Article: jugar, un dret

Article: La importancia del juego para el desarrollo de tus hijos

A jugar!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *