Un petonet àvia!!!!!

Castigat !!!!!
6 / març / 2012
Decàleg sobre família i escola
8 / març / 2012

Nets i àvies!!

Avui us proposem un article publicat en el suplement Criatures del diari ARA el passat dissabte 9 de juliol de 2011 i que des del bloc de pares hem cregut que és molt interessant tant pel tema que tracta com per la seva sensibilitat alhora de mostrar una malatia malauradament tant habitual com és l’Alzheimer!!!!

L’article “un petonet àvia” explica la història del Lluc ( 14 anys) i la seva àvia Roseta, (83 anys)  on el secret de la relació es basa amb l’estima, el respecte i els petons que el nét fa a la seva àvia !!!!!

L’article també ens dona detalls de la publicació del llibre “l’àvia necessita petonets” de l’autora  Anna Bergua (infermera) i publicat per l’editorial Proteus on s’explica les aventures de la Maite de 7 anys i la seva relació amb la seva àvia malalta d’Alzheimer!!!

Si voleu llegir aquest fantàstic i emotiu article, podeu clicar el següent enllaç:

Un petonet àvia!!!!

De ben segur que us emocionarà la història!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *