On anem? Conferència de Pedro Garcia Aguado

Decàleg sobre família i escola
8 / març / 2012
Una web molt interessant: Dale tiempo al juego!!!!
8 / març / 2012

El proper dilluns 12 de març a les 9 del vespre al Pavelló de Suècia de Berga, es farà la conferència de Pedro García Aguado: Què diem als nostres fills? Com prevenir el consum de drogues. Com respondre certes preguntes.

Pedro García Aguado, conductor i assessor dels programes de televisió Hermano mayor i Campamento. Va ser un waterpolista d’elit, campió olímpic en els Jocs d’Atlanta 96 i d’altres competicions amb una exitosa carrera esportiva, que va haver de deixar a conseqüència del consum de drogues. Una vegada recuperat, s’ha format en diferents àrees que li han permès treballar en la prevenció del consum d’alcohol i altres drogues.

Us adjuntem el link del blog del conferenciant per si voleu conèixer més informació dels llibres i programes televisius del conferenciant.

http://www.pedrogarciaaguado.com/blog/

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *