Decàleg sobre família i escola

Un petonet àvia!!!!!
8 / març / 2012
On anem? Conferència de Pedro Garcia Aguado
8 / març / 2012

Decàleg sobre família i escola

Avui us pengem un enllaç al portal Junts x l’educació que va crear la Generalitat de Catalunya per donar suport a les famílies pel que fa a l’educació dels seus fills i filles. Aquest enllaç ens l’ha fet arribar la Queralt i la veritat és que ens ha sobtat que la Generalitat hagi posat per escrit aquest decàleg com si fóssin els manaments de l’educació.

Evidentment hi haurà pares i mares que els agradarà aquest decàleg tot i que des del bloc creiem que sincerament el mateix sembla fet en forma de  comentaris molt imposats. Potser és la manera amb que ho exposen però tot i això us el pengem i així valoreu vosaltres mateixos!!!!

Si voleu llegir el decàleg, podeu clicar el següent enllaç:

Decàleg de família i escola

Des del bloc entenem que tot suma i per això hem penjat el decàleg!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *