Castigat !!!!!

10 pistes per ensenyar el pensament crític!!!
5 / març / 2012
Un petonet àvia!!!!!
8 / març / 2012

CastigatS’han de castigar els nens i nenes? Hi ha qui defensa que un calbot o un pam-pam al cul a temps evita futurs problemes. També hi ha partidaris de no castigar mai als nens/es, que el càstig no porta cap solució; sobretot en els més petits que no acaben d’entendre les situacions.

Segurament, la qüestió, com tantes coses a la vida, està en saber quina és la justa mesura i trobar els límits. Us adjuntem un article del diari Ara per reflexionar-hi ( Castigat). En una setmana on els diaris informen que una noia de 16 anys de la província de Jaen a denunciat al jutjat els seus pares per no deixar-la sortir de casa desprès de castigar-la.

http://www.lavanguardia.com/sucesos/20120302/54263178397/detenidos-padres-castigar-hija-sin-salir-casa.html

http://www.lavanguardia.com/sucesos/20120302/54262727597/libertad-padre-castigo-hija-salir-casa.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *