10 pistes per ensenyar el pensament crític!!!

Orientació en valors de cara a enfrontar el futur millor en l’àmbit educatiu
5 / març / 2012
Castigat !!!!!
6 / març / 2012

Aprenem a pensar ?

Moltes vegades ens queixem que som conformistes, que no som crítics però alhora també moltes vegades reclamem una crítica positiva que després no utilitzem en els nostres discursos!!!!

Moltes infants veuen l’exemple dels adults utilitzant la crítica fàcil i depredadora en front a l’actitut de construir a través de mecanismes assertius o poc violents!!!!

En Ladislau Girona, tota una eminència en temes de noves tecnologies, ens va enviar via twitter, 10 pistes o maneres de mostrar als infants a ser crítics que ell mateix ha extret de la web “Aprender a pensar” un espai del ja conegut pedagog Jose Antonio Marina. El que ens aporta aquest documents són 10 actituts que ens ajudaran a ser crítics però no negativistes ni destructius!!!!!

El document està enfocat a professors i professionals de l’educació, però des del bloc considerem als pares i mares com els millors professionals de educar els seus fills i per això creiem que també ens poden ser útils!!!!!

Si esteu encuriosits, podeu clicar el següent enllaç:

10 pistes per ensenyar pensament crític

Creiem sincerament que aquest document és molt important per l’actitut que els nostres fills poden tenir davant el futur que els espera!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *