Juguem? Mags, bruixots i fades!

On anem? La torre de l’Amo de Viladomiu!!!!
24 / febrer / 2012
Quant temps dediquem a jugar?
27 / febrer / 2012

 

 
 
Avui us proposem un joc motor o altrament conegut aom a joc mogut!!! Estem convençuts que hi podreu jugar tots junts i fins i tot podreu convidar a amics ajugar-hi!!!!!

El joc s’anomena Mags, Bruixots i Fades i tal com veureu el títol és molt important. La fitxa del joc està extreta de la revista Estris de la Fundació Pere Tarrés i ens detalla molt bé com s’hi juga!!!

El joc consisteix en que cada grup ( n’hi haurà dos) decidirà quin personatge vol ser ( tots junts poden escollir mags,bruixots o fades) sense que l’altre grup s’assabenti. Seguidament ens posem un grup d’esquena amb l’altre i a la de tres ens girem fent el simbolisme del personatge escollit. El grup guanyador persegueix al grup guanyat. Per saber qui guanya a qui és tant fàcil com recordar el nom del joc: els mags guanyen als bruixots, aquests guanyen a les fades i aquestes guanyen als mags!!!!!

Us recomanem molt  aquest joc ja que és molt senzill i podeu jugar-hi des de molt petits!!!!

El joc és molt senzill, però si voleu encara podeu fer una versió més simple que la fitxa de la revista Estris. Podeu jugar a fer l’escenificació dels tres rols i estalviar-vos la part de córrer!!!!

Si voleu llegir la fitxa del joc, podeu clicar el següent enllaç:

Mags,Bruixes i Fades

Jugueu una miqueta i sereu més feliços!!!!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *