On anem? La torre de l’Amo de Viladomiu!!!!

La felicitat i les relacions personals
23 / febrer / 2012
Juguem? Mags, bruixots i fades!
27 / febrer / 2012

On anem?

Avui us proposem un racó de la nostra geografia berguedana que ens ha facilitat la Paqui i que ha estat publicada per la revista Descobrir Catalunya en la seva versió virtual: La torre de l’Amo de Viladomiu!!!!

Us passem un breu resum de l’activitat que ens proposen per aquest 26 de febrer!!!

Com era la relació entre els treballadors i els amos en una colònia tèxtil de principis de segle XX? El Consorci del Parc Fluvial us ho mostra amb la visita teatralitzada que organitza el diumenge 26 de febrer a les 12 h. L’espectacle, que porta per títol “Temps era Temps”, permet recórrer les diferents estances de la casa noble i conèixer diverses visions de lescolònies amb la participació de diversos actors.”

Si voleu consultar més detalls sobre la sortida, podeu clicar el següent enllaç:

La Torre de l’Amo de Viladomiu!!!

Aquestes activitats sempre són molt interessants perquè els nostres infants descobreixin el territori que tenen al seu abast!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *