Un resum de l’Emili Duró

Els 7 temors capitals dels pares!!!
20 / febrer / 2012
L’home no està fet per sentir-se sol!!!!!
23 / febrer / 2012

Emili Duró

Ara ja fa un temps, concretament el passat 27 d’octubre de 2011 us varem penjar una entrevista que el programa Singulars va realitzar a Emili Duró, un reconegut representant del coaching al nostre país i que entre altres coses destacava  per la seva “obsessió” per un concepte fonamental: l’optimisme. Si no la heu vist, podeu llegir l’entrada tot clicant el següent enllaç: Entrevista Singulars a Emili Duró.

 

Avui, la Judit ens ha proporcionat una nova entrada d’aquest mestre del coaching amb un vídeo dels millors moments de les seves aparicions  en mitjans de comunicació!!! Us recomanem doncs que feu una ullada al vídeo ja que els que conegueu a l’Emili us apassionarà i els qui encara no el conegueu, us enganxarà!!!!

Si voleu veure el vídeo anomenat Emili Duró: 12 minuts de genialitat, podeu clicar el següent enllaç:

Vídeo Emili Duró

Esperem que siguin 12 minuts intensos!!!!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *