Recomanació de joc: Picobello!!!!

ANYS I ANYS: PRIMER ANIVERSARI !!!!!!!!
18 / febrer / 2012
Els 7 temors capitals dels pares!!!
20 / febrer / 2012

picobello

 

Avui us presentem un joc ideal per iniciar els nostres en el món dels jocs de taula!!!!! Es tracta d’un joc on el factor principal és l’atzar!!! El joc s’anomena Picobello i seguidament us en passem una petita resenya:

 

PICOBELLO

Comercialitzat per: SELECTA SPIEL
A partir de: 3 anys
Lloc de compra: internet (http://www.homoludicus.org/tienda o http://www.lapcra.org) o botiga de homoludicus. També el podeu trobar en botigues especialitzades de jocs de taula com La Musaranya a FIGUERES, (Girona) 972.67.16.84.
Complexitat de normes:  senzill.
Preu: entre 30 i 40 euros.
Tema: a veure qui és el més ràpid en estrendre tota la roba del teu cabàs. Amb una presentació espectacular, és un joc on l’atzar dels daus juga un paper fonamental per veure qui és el primer que aconsegueix estendre tota la roba de colors del seu cabàs.

Imatge del joc de Picobello

 

Els jocs d’atzar tenen avantatges i inconvenients:

Com avantatges podem tenir que el fet que un nen guanyi o no podem deixar-ho en mans de l’atzar i d’aquesta manera podem ensenyar a guanyar o perdre sense traumes.

Pel que fa als inconvenients, és evident que el joc es redueix a la combinació dels daus!!!! El jugador intervé poc en el joc.

És un joc molt original i que creiem molt recomanable per aquelles famílies que els agradi aprofitar els vespres o tardes per fer una partida a un joc de taula!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *