ANYS I ANYS: PRIMER ANIVERSARI !!!!!!!!

L’escola de la bona Sort
16 / febrer / 2012
Recomanació de joc: Picobello!!!!
20 / febrer / 2012

El bloc de pares ja ha fet un any! Tal dia com avui, un 18 de febrer de 2011, encara que sembli que ha passat molt més temps, va néixer el nostre i ara vostre “blocdepares”. Un bloc fet, pensat i dirigit, és a dir, parit sobretot per  ajudar a millorar la nostra tasca de  pares i mares. Un bloc també obert a tots aquells educadors/es que hi busquin informació que els pugui interessar.

Aquell primer dia es van publicar dues entrades: “10 coses que els nostres fills no han de fer al lavabo”, un simple vídeo de divertiment i ” Els videojocs a casa”. Després van venir: “Què fer quan els meu fill no vol menjar” i “Aprendre a aprendre”. Com ja veieu, tot un conjunt d’entrades que reflecteixen l’esperit del “blocdepares” i que, dia a dia, ens han ajudat a personalitzar-lo i a donar-li el caràcter que actualment té.

Des d’aquell 18 de febrer de 2011, ja s’han publicat 208 entrades en aquest bloc, que en són unes quantes!, i el nombre de persones que el consulten cada vegada creix més i més… L’èxit obtingut durant aquest primer any és, sens dubte, gràcies a totes les persones que feu un clic en el vostre “ratolí” per obrir la nostra pàgina i, com no, també a totes aquelles que col·laboreu periòdicament amb nosaltres fent-nos arribar les vostres troballes.

Durant aquest any, el bloc ha rebut unes 7.000 visites. Per fer-nos una idea, un tren de metro de Nova York té una capacitat per 1.200 persones. Si fóssim un tren de metro de Nova York, podríem fer gairebé 6 viatges de metro ple de gom a gom. Amb el vostre suport, esperem omplir molts més trens de metro!

Cada dia durant aquest any, hem rebut una mitjana de 19 visites. El dia que vam rebre més visites va ser l’11 d’abril, amb 157 visites. I l’entrada més visitada va ser: “Al pati encara triomfa la pilota”.

En aquest primer aniversari, ens agradaria que ens féssiu arribar les vostres opinions sobre el bloc, deixant comentaris en aquesta mateixa entrada per tal de continuar adaptant els seus continguts als vostres interessos.

Amb renovada il·lusió i amb les ganes que ens caracteritza, us volem continuar convidant a viatjar amb nosaltres i a seguir construint el nostre projecte compartit.

Simplement, GRÀCIES!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *