Entrevista: Adela Cortina

Recepta: visca la xocolata!!!!
13 / febrer / 2012
L’escola de la bona Sort
16 / febrer / 2012

Adela Cortina

Avui us proposem una entrevista que hem extret de la revista Estris de la Fundació Pere Tarres i que entrevisten a la senyora Adela Cortina, filòsofa i catedràtica de la Universitat de València entre altres càrrecs.

En l’entrevista podreu copsar molts aspectes de la seva manera de veure la societat actual, però n’hi ha dos que són especialment cridaners i que nosaltres volem remarcar:

1. Ni el consumisme, ni l’individualisme ens apropen a la felicitat. Tenir més i ser els millors sense tenir en compte el nostre entorn no ens farà més feliços. És necessari educar una ciutadania més participativa.

2. Els agents educatius són fonamentals per aconseguir una societat més justa i participativa, amb uns valors bàsics que ens permetin viure més feliços. Quan parla de agents educatius, l’Adela posa els pares i mares al davant de tot!!!!!!

Si voleu llegir i descarregar l’entrevista, podeu clicar el següent enllaç:

Entrevista Adela Cortina

Desitgem que l’entrevista us agradi!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *