Recepta: visca la xocolata!!!!

Festes populars de febrer: Carnestoltes
13 / febrer / 2012
Entrevista: Adela Cortina
16 / febrer / 2012

Visca la xocolata

Avui us proposem tot un seguit de receptes de molts aliments combinats amb un actor principal: la xocolata!!!!!

Arrel d’una visita familiar al Museu de la Xocolata de Barcelona que recomanem per a descobrir tot el que es pot fer amb la xocolata, amb tallers per als més menuts, varem descobrir que la xocolata combina amb quasi qualsevol aliment, i que tant pot ser un plat de postre com ser combinat amb un primer o un segon!!!!

Per tant, avui ens ha vingut de gust mostrar-vos 3 receptes on la xocolata és la protagonista:

a. La primera recepta és un Volcanet de Xocolata, extret de la web lesmevesreceptes.com i que ens mostra una manera molt fàcil de fer un bon postre de xocolata. Si voleu la recepta, podeu clicar el següent enllaç: Volcanet de xocolata

b. La segona recepta també està extreta del programa Cuines de TV3 i es tracta d’uns bunyols de xocolata que faran les notres delícies!!! Per tenir millor coneixement de la recepta, s’acompanya un vídeo del cuiner !!!!! . Si voleu veure l’enllaç, podeu clicar a Bunyols de xocolata!

c. Finalment de la web lesmevesreceptes.com hem aprofitat una recepta d’un segon plat que és pollastre amb gambes i xocolata!! Tota una combinació genial!!!! Si voleu veure la recepta podeu clicar el següent enllaç : pollastre amb gambes i xocolata

Ja veieu que la xocolata lliga amb tot!!!!

Vinga animeu-vos i poseu-vos a la cuina!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *