Recomanació de joc: el laberint màgic!!!!!

TOTS TENIM LA CAPACITAT DE SER CREATIUS!
6 / febrer / 2012
L’art de motivar-se!!!!!
9 / febrer / 2012

Laberint Màgic

Avui us proposem un joc de taula i/o tauler que ens han portat els reis i que és molt original i diferent als jocs que hem jugat fins ara!!!! El joc s’anomena “el laberint màgic” i està publicat per l’editorial de jocs DEVIR, una de les més conegudes al nostre país.

El laberint màgic és un joc molt senzill en el que respecta a les normes, però que dona molt de joc i que enganxa a mesura que hi jugueu!!!. El nostre objectiu és aconseguir 5 fitxes representades en el tauler tot corrent amb el nostre mag (fitxa del nostre color) a través del tauler i mitjançant el nombre de caselles que marca el dau. heu de tenir en compte però que potser passeu per un camí que no és el correcte i això us obliga a tornar a començar des del vostre lloc d’inici!!!!!

Us passem una explicació del joc que hem trobat en el bloc Masqueoca i que resumeix el joc com:

El Laberinto Mágico. Un grupo de aprendices de brujo han perdido la pista de varios objetos en el laberinto mágico. Tendrán que buscarlos rápidamente antes de que los maestros noten cualquier ausencia. Sin embargo, el laberinto y sus muros invisibles no se lo pondrán fácil. Deberán demostrar una gran destreza y buena memoria para conseguir avanzar en el laberinto.

Los aprendices de brujo moverán sus peones magnéticos desde el punto de partida para conseguir los objetos mágicos. Pero, atención, debajo de cada peón, habrá una pequeña bola de metal, que será la que choque con los muros del laberinto. El aprendiz que tenga el turno, podrá avanzar tantas casillas como quiera, siempre que el laberinto se lo permita…

Para el éxito, será esencial recordar exactamente en qué puntos se ha chocado, o han chocado otros, anteriormente. El juego termina cuando un aprendiz consigue cinco objetos mágicos”

Aquest joc ha estat guardonat amb el premi al millor joc infantil d’Alemania l’any 2009 tal com podem veure en la imatge que segueix, el segell del premi!!!!

El laberint màgic és un joc recomanat per jugadors entre 6 i 99 anys tot i que us puc assegurar que els meus fills de 5 i 4 anys i juguen sense cap problema!!!!!

Les altres dades tècniques del joc són:

Títol: el laberint màgic

Autor: Dirk Baumann

Editat per :  Devir

Nº de jugadors: entre 2 i 4

Durada aproximada: entre 20 i 30 minuts

Preu: 30 euros aproximadament

El joc es pot trobar en botigues especialitzades (Homoludicus a Granollers, Jugarxjugar a Barcelona o per internet) i també en botigues Abacus.

Tot seguit us presentem un vídeo de Jugando con Ketty!!! És una forma molt clara per veure com es juga a aquest molt bon joc!!!!

Tot i ser un xic car, val la pena tenir-lo com un joc referència pels infants a casa!!!!

Com ja us he dit algun cop i com ens diu sempre l’Oriol Comas, jugueu i sereu una mica més feliços!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *