Escola en debat 2012 : “Com ajudar als fills a ser més feliços”

Taller i joguina: Autos de xoc
2 / febrer / 2012
TOTS TENIM LA CAPACITAT DE SER CREATIUS!
6 / febrer / 2012

El proper dissabte 11 de febrer a les 5 de la tarda tornarem a tenir el goig de poder assistir a un acte de “L’escola en debat” organitzat per l’AMPA-Vedruna Berga. Aquesta vegada el tema proposat és : “Com ajudar als fills a ser més feliços”. Objectiu fonamental que tot mare i pare hauria de perseguir. La xerrada serà a càrrec de Ferran Salmurri, que tothom coincideix en ser un expert i un gran orador. Així doncs, us esperem a tots i a totes el dissabte a l’escola Vedruna-Berga. Per cert, hi haurà un servei de guardaria per poder deixar els vostres fills i filles mentres gaudiu d’una fantàstica xerrada. Per més informació sobre el ponent, us adjuntem les dades sobre el Ferran Salmurri que hi ha a la web de l’AMPA de l’escola (http://ampaescolavedrunaberga.blogspot.com/)

Títol: COM AJUDAR ELS FILLS A SER MÉS FELIÇOS

Subtítol: (EINES PER EDUCAR LES EMOCIONS)

Ponent: FERRAN SALMURRI TRINXET: Psicòleg clínic de la Unitat de Psicopatologia Infantil Experimental de l’Hospital Clínic de Barcelona, membre fundador de Galton Gabinet Col·lectiu de Barcelona, Professor del Màster de Formació de la Facultat de Ciències de l’Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona, Professor del Postgrau en Educació Emocional a la Facultat de Psicologia de la Universitat de Barcelona i Professor de Psicologia Mèdica a la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona, a part de moltes altres col·laboracions. És també l’autor del llibre “Libertad emocional: estrategias para educar las emociones”, Paidos Ediciones, traduit al català amb el títol “Llibertat Emocional”, per RBA-La Magrana.

Dia i hora:  Dissabte 11 de febrer a les 5 de la tarda   

Lloc: Escola Vedruna Berga

Us hi esperem !!!!!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *