Recepta de la setmana: gelat de torró!!!!!

Recepta de cuina

De ben segur que encara teniu torrons a la vostra cuina!!!! De ben segur que ja esteu “empatxats” de torrons!! És per això que us proporcionem aquesta recepta que fa que el tot baixi molt millor: nata gelada!!!!!

Abans, els gelats nomès es menjaven a l’estiu, però  actualment és un postre que  pots trobar en qualsevol restaurant en qualsevol època de l’any!!! Així doncs us donem la recepta de la nata gelada perquè la pugueu fer a casa i oferir-la als vostres amics si els voleu convidar!!!!

Ja veureu que la recepta és molt fàcil de seguir, únicament heu de seguir els 5 passos de la recepta i tindreu nata gelada

Si voleu descarregar la recepta, podeu clicar el següent enllaç:

RECEPTA DE NATA GELADA

Vinga, bona cuina i a llepar-se els dits!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *