El preu per ser primers!!!! 30 minuts i el sistema educatiu de Corea del Sud

Un conte: El drac blau i el drac groc
26 / gener / 2012
Recepta de la setmana: gelat de torró!!!!!
30 / gener / 2012

Programa Pisa

Avui us proposem un vídeo que és novetat ja que es tracta del programa de 30 minuts emès ahir, diumenge 15 de gener de 2012 ¡!!! En Miquel i en Josep ens han fet arribar  aquest capítol d’aquest fantàstic programa dedicat a documentals molt ben treballats.
El programa d’ahir de 30 minuts estava dedicat a l’educació i ensenyament i més concretament al cas particular de com funciona el segment de l’ensenyament a una de les primeres potències en totes les proves a nivell mundial: Corea del Sud.
Seguidament us passem la sinopsi del mateix programa:
Corea del Sud obté les màximes puntuacions en l’estudi de referència mundial sobre l’educació, l’informe Pisa. Com ho aconsegueix?
A Corea del Sud, vuit de cada deu estudiants aconsegueixen arribar a la universitat. Tot un rècord mundial corroborat per l’estudi de referència internacional en matèria d’educació, l’informe Pisa, en què el país sud-coreà obté les millors notes. Un informe, cal recordar, que sovint penalitza el nostre sistema educatiu – es reflectia en el nostre reportatge “Notes d’educació” – per l’elevat índex d’abandó escolar”
Des del bloc pensem que val la pena que mireu aquest vídeo que dura 30 minuts aproximadament i que ens pot servir per  replantejar qüestions sobre el límit de l’esforç, les extraescolars, que volem els pares pels nostres fills, els nens han d’estudiar 15 hores al dia?,…

Si voleu veure el  vídeo, podeu clicar el següent enllaç:

30 minuts sobre el sistema d’ensenyament a Corea del Sud

En fi, un reportatge que serveix més per plantejar temes que no pas donar respostes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *