Nova sèrie: Lara, que fem?

Nou programa per educadors: mestres!!!!!
25 / gener / 2012
Un conte: El drac blau i el drac groc
26 / gener / 2012

Lara, que fem?

Avui pengem una nova sèrie de dibuixos que han començat a emetre al canal Super 3 i que està pensada per nens i nenes d’entre 9 i 13 anys. La sèries “Lara, que fem?” s’emetrà cada divendres i dissabte a les 13.45 durant 26 episodis (13 caps de setmana) i tenen una durada de 11 minuts aproximadament

Seguidament us passem la sinòpsi que descriu la sèrie!!!

La Lara i les seves amigues i amics, tots de 12 i 13 anys, estudien en una acadèmia d’idiomes d’un país estranger. Junts comparteixen, en un to de comèdia dramàtica, els conflictes propis de la pubertat: la sexualitat, que comença a manifestar-se de maneres molt diverses i el món de les relacions afectives”

Així doncs us convidem a veure els aspectes més habituals d’una etapa complicada dels nostres fills a través d’uns dibuixos totalment originals!!!!

Com a mostra, us passem un vídeo sobre “Lara, que fem?”

Vídeo de Lara, que fem?

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *