Nou programa per educadors: mestres!!!!!

Els hàbits, fonamental pel futur dels nostres fills!!!!
23 / gener / 2012
Nova sèrie: Lara, que fem?
26 / gener / 2012

PROGRAMA MESTRES

Avui us proposem un nou programa que realitzarà TV3 a partide dimarts vinent i que ens ve molt de gust recomanar ja que es tracta d’un programa 100% educació, 100% mestres on tots ens hi veurem implicats i que creiem que ja era hora que els mestres i els educadors tinguéssin un programa especial!!!!!

Per tant us recomanem que dimarts vinent després del Telenotícies no us desenganxeu de la televisió i seguiu el programa!!

Us passem la sinopsi del bloc del programa:

“El projecte, iniciat a començaments de maig de 2011, consta de 10 capítols de 50 minuts de durada, produïts pel departament de Nous Formats de TV3. L’equip responsable del programa és el mateix que va fer “Un lloc estrany”, “Sense Embuts” o “L’Endemà”.

Es tracta d’un programa centrat en la feina diària i en l’experiència professional dels mestres i professors d’educació infantil, primària i secundària a Catalunya. Té com a objectiu esbrinar com és i què fa un bon mestre, mostrant diferents experiències dins el col·lectiu, exemplificant allò que s’anomena “bones pràctiques” i buscant exemples de com la relació entre mestre i alumne ha canviat i continua “canviant vides” en positiu, partint de la idea que molts adults podem afirmar sense cap dubte que almenys un mestre, al llarg de la nostra vida escolar, ha marcat la nostra vida, ens ha obert horitzons i ha canviat la nostra manera de veure el món. També en aquest moment, en què el món educatiu s’enfronta a reptes inimaginables fa uns anys, i en què el debat social sobre l’educació és viu i intens, a vegades agre, hi ha molts mestres que treballen amb il·lusió, amb esforç i amb imaginació per millorar cada dia la seva feina. Volem saber com treballen aquests mestres i com aborden la seva tasca de cada dia a les aules, i quines són les idees, les reflexions i les intencions que guien la seva pràctica.

Cadascun dels deu capítols del programa abordarà un aspecte diferent del món educatiu, sempre des de la perspectiva de la relació entre mestre i alumne: la vocació de docent, l’èxit i el fracàs educatiu, la convivència, l’educació en els valors, el lideratge, la incorporació de les noves tecnologies, l’atenció a la diferència i a la diversitat…

Els capítols de “Mestres” tindran diferents seccions, si bé el “nucli dur” del programa són les entrevistes a una seixantena de mestres d’educació infantil, primària i secundària que parlen sobre la seva feina, sobre com la viuen, quins són els seus objectius i els seus reptes, i com porten al dia a dia de l’aula les grans qüestions de l’educació ara i aquí “

Tot seguit us proposem el vídeo promocional del programa!!!

VÍDEOS PROGRAMA MESTRES

Esperem que sigui el nostre programa!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *