Quequicom?Programa dedicat al joc!!!!

Recepta de la Cuina dels Titelles!!!!!
20 / gener / 2012
Els hàbits, fonamental pel futur dels nostres fills!!!!
23 / gener / 2012

Avui us pengem una entrada d’un programa del canal 33 anomenat Quequicom, del qual ja us hem parlat alguna vegada, i que aquest passat dimecres dia 11 de gener va estar dedicat íntegrament a explicar perquè el joc és tant important pel desenvolupament dels infants i dels no tant infants!!!!!

El programa compta amb la col·laboració d’experts en la matèria com Oriol Ripoll o Imma Marin entre altres, que són responsables d’explicar-nos perquè juguem!!!!!

Us passem la sinopsi del mateix programa sobre el capítol que us recomanem: “Jugar estimula la creativitat, la intel•ligència i les capacitats socials. Els espectadors podran comprovar-ho des de casa resolent alguns jocs d’enginy que se’ls proposarà durant el programa. El reporter Pere Renom analitza les diferències entre nens i nenes quan juguen al pati. L’expert Oriol Ripoll proposa variants de jocs com el parxís o el pedra-paper-estisores per estimular el pensament creatiu a partir de les solucions múltiples, el canvi de normes i l’exploració per assaig i error. Els videojocs han introduït noves possibilitats que ben aprofitades també resulten estimulants. En aquest capítol, jugant, l’espectador aprendrà com s’aprèn”.

Us recomanem doncs que cliqueu el següent enllaç que us porta directament al programa a través de TV3 a la carta:

Juguem? Quequicom 11.01.2012

Finalment i per acabar aquesta entrada dedicada al joc també us facilitem una entrevista que la revista estris va realitzar a Oriol Ripoll. En aquesta entrevista explica altres aspectes importants del joc i remarca els aspectes ja explicats en l’anterior vídeo del Quequicom

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *