Els hàbits, fonamental pel futur dels nostres fills!!!!

Quequicom?Programa dedicat al joc!!!!
23 / gener / 2012
Nou programa per educadors: mestres!!!!!
25 / gener / 2012

HàbitsAvui us proposem dos documents o dos articles que fan especial èmfasi en un aspecte fonamental pel futur dels nostres fills: els hàbits!!!!!

Adquirir uns bons hàbits, uns bons mecanismes de ser i de fer és un aprenentatge que han de fer els nostres fills sempre amb l’ajuda dels adults que som els encarregats de vetllar aquest creixement personal i fomentar els bons hàbits a través de l’exemple!!!!!

Per aquest motiu i perquè creiem que estem parlant d’un tema fonamental us facilitem dos textos. En primer lloc us proporcionem un article que té per títol “el valor dels hàbits” i entre altres, l’article ens parla d’hàbits com: pensar, amabilitat, estar bé amb un mateix i molts altres. Segons l’article, “els hàbits saludables contribueixen a un desenvolupament harmònic dels infants i adolescents, a la seva salut, benestar i equilibri emocional”

Si voleu llegir l’article, podeu clicar el següent enllaç: El valor dels hàbits

En segon lloc, us facilitem un document el·laborat Rosa Agulló i que ens ha facilitat el Toni, psicopedagog de l’escola Vedruna de Berga, que ens parla entre altres coses del paper de l’escola en la educació dels hàbits i també ens fa una pinzellada dels valors.

Si voleu llegir un article que us recomanem molt, podeu clicar el següent enllaç : EDUCAR ELS HÀBITS I FOMENTAR UNA BONA EDUCACIÓ EN VALORS

Finalment pengem l’enllaç de la web de la Generalitat sobre hàbits saludables: Hàbits saludables.

Esperem que tots dos articles siguin del vostre interès!!!!!! A nosaltres ens han semblat dos articles molt interessants, dos visions diferents d’un mateix tema i sobretot una forma de donar molta importància a un tema fonamental!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *